Bent u opzoek naar plastic kerstballen?

Bent u opzoek naar plastic kerstballen? Dan bent u bij kerstballenman.nl aan het goede adres. Het bedrijf is een onderdeel van zintuig en is gericht op het aanbieden van kerstballen met een opdruk. De plastic kerstballen zijn een uniek product wat elk jaar weer voor een kerstsfeer en naamsbekendheid zorgt. De plastic kerstballen zijn een leuk item voor in een kerstpakket, als weggevertje op een beurs of voor op het kantoor. Kerstballenman.nl biedt de klant plastic kerstballen die bedrukt kunnen worden, ook zijn er diverse kleuren leverbaar. Het bedrijf biedt een uitstekende kwaliteit voor een lagere prijs. 

Kerstballen

Kerstballen zijn natuurlijk niet te missen tijdens de kerstperiode. Zo zijn er verschillende soorten en kleuren plastic kerstballen. Maar een kerstbal kan ook het ideale cadeau zijn voor de werknemers. Het bedrijf biedt verschillende soorten en maten kerstballen aan en het is ook mogelijk om deze met een uniek ontwerp te bestellen. Zo kunt u de klanten of zakenrelaties een mooi cadeau geven. Naast het geven als cadeau zijn de kerstballen ook leuk om de werkomgeving te versieren in de stijl van het bedrijf. Daarnaast kun u al bestellen vanaf 100 stuks. Het bedrijf biedt de volgende soorten kerstballen aan:

  • Plastic kerstballen: deze kerstballen zijn onbreekbaar. Ideaal wanneer u een klein kind of huisdier heeft rondlopen, deze zijn gemakkelijk her te gebruiken.
  • Glanzende plastic kerstballen: deze kerstballen zijn iets groter dan de gewone plastic kerstballen en hebben een glanzende uitvoering.  Deze zien er strek en modern uit.
  • Glazen kerstballen: deze kerstballen zijn mogelijk met glitter- of sneeuweffect. Dit is de ideale kerstbal wanneer u opzoek bent naar een klassiekere uitstraling. Deze kunt u ook in glans verkrijgen of met meerdere kleuren laten bedrukken.
  • Glazen kerstballen met een matte uitstraling: dit geeft een chique en exclusieve look.

De plastic kerstballen bestaan uit een groot aanbod. De plastic kerstballen kunt u bedrukken aan de hand van u wensen, zo is het mogelijk om een persoonlijke kerstbal te creƫren. Op de plastic kerstballen is het ook mogelijk om uw logo erop te laten drukken. U kunt gemakkelijk online een ontwerp maken en vervolgens ontvangt u een digitaal voorbeeld.

U kunt de plastic kerstballen full colour bedrukken en personaliseren. Het is belangrijk dat u duidelijk laat weten wat u precies wilt. Daarnaast begint het bedrijf pas met bedrukken wanneer u akkoord geeft voor de digitale drukproef, de positie en grootte van de opdruk worden getoond in de digitale drukproef. Daarnaast kun u ook bepalen hoe u de kerstballen verpakt wilt hebben.

Kerstballen bedrukken

U kunt alle kerstballen laten bedrukken. Het bedrukken hoeft natuurlijk niet veel te kosten. Het bedrijf biedt ook nog eens een snelle levering tegenover een lage prijs. De bedrukte kerstballen ontvangt u namelijk binnen 10 dagen. Het is ook mogelijk om een spoed aanvraag te doen wanneer u krap zit qua tijd. Wanneer u de kerstballen niet laat bedrukken ontvangt u deze binnen 5 dagen. Wanneer u de kerstballen wilt laten bedrukken dan kunt u uit vele mogelijkheden kiezen. Zo kunt u full colour kiezen, een foto laten bedrukken, een logo laten bedrukken en nog veel meer.