Banners op maat laten maken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u banners kan maken? Kijkt u in dat geval direct op maxilia.nl. Want we kunnen banners op maat maken, geheel naar uw wensen. Banners zijn grote posters die u in uw winkelpand ophangt. Gebruik er handige haken voor die u na gebruik weer eenvoudig van uw plafond kunt verwijderen. De meeste mensen gebruiken plafonplaten en daar kunt u deze banners dan ook snel aan ophangen. U bereikt er vrijwel uw hele klantenbestand mee, zeker als u ze op overzichtelijke plekken in uw winkel ophangt. We denken aan de ingang, uitgang of bij actiekoppen. Plaats ze op dergelijke strategische plekken en voorzie ze van de acties die u deze week voor uw klanten in petto hebt. Reken er maar op dat uw klandizie zelfs toeneemt als u wekelijks scherpe aanbiedingen in uw winkel hebt liggen! Dankzij deze banners hebt u nu de ultieme manier gevonden om deze kortingen naar uw klanten te communiceren. Communicatie en marketing zijn belangrijke handvatten om een betere en hogere omzet te genereren. Dus investeer in dergelijk materiaal bij ons bedrijf. Want naast deze verticale posters hebben we nog veel meer in huis. Kijkt u maar eens op de site naar het totale aanbod.

Bij Maxilia kunt u relatiegeschenken laten bedrukken

Mensen houden van een presentje, daar kunnen we kort over zijn. Het is heerlijk om op een feestdag zoals uw verjaardag verwend te worden. En dat geldt ook op dagen dat het geen feestdag is. Wilt u bijvoorbeeld uw personeel motiveren? Koopt u dan deze relatiegeschenken bij Maxilia en laat ze bedrukken met bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijfsnaam, adres en websiteadres.
  • Of een interessante en pakkende slogan.
  • Een logo dat in het oog springt doet het ook zeker erg goed.

U kunt bij Maxilia kleine bestellingen maken maar natuurlijk ook direct in bulk bestellen. Dat is geheel aan u en afhankelijk van uw personeel. Deze geschenken deelt u uiteraard niet alleen onder uw collega’s uit maar ook aan potentiële klanten zoals de bezoekers van een jaarbeurs. Een uitgelezen mogelijkheid om hen in het zonnetje te zetten en om hen op een subtiele manier aan uw bedrijf te helpen herinneren. Niet alleen zullen ze snel gegevens over uw bedrijf kunnen vinden, het zijn vanaf nu wandelende reclamezuilen. U begrijpt het: als u met Maxilia zaken doet dan slaat u twee vliegen in een klap. Dus kijk op onze site en kies de producten uit die u graag wilt laten bedrukken. Van kantoorartikelen tot aan ballonnen en van sleutelhangers tot aan bidons, we hebben het allemaal in huis!

Dankzij onze vlaggen kunt u buiten uw pand reclame maken!

Vergeet u niet om ook te denken aan het reclamemateriaal rondom uw winkel of bedrijfspand? Want als u bijvoorbeeld vrolijke vlaggen met daarop uw naam en logo ophangt, dan weten klanten niet alleen dat uw bedrijf geopend is. Want het zal ook oplettende passanten opvallen dat er een winkel is gevestigd. Misschien is uw bedrijf net waar ze naar op zoek zijn! U weet maar nooit. U mag deze kans daarom niet aan u voorbij laten gaan. Onze vlaggen zijn van geweldige kwaliteit en hebben we uitvoerig getest. Ze zijn slijtvast en kunnen wel tegen een stootje. Bij storm zal er niets gebeuren en ze zijn tevens watervast. Klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan snel een keuze en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan. Pas als u daar akkoord mee gaat gaan we over tot het leveren van vlaggen. Hebt u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!