Auto lease voor ondernemers

Dat grote bedrijven aan werknemers vaak de mogelijkheid tot auto lease aanbieden, dat zal bij veel mensen wel bekend zijn. Het is vaak een extraatje en voor hen vaak ook gewoon voordeliger. Maar wist je dat deze huurconstructie niet alleen mogelijk is voor de grote ondernemingen, maar dat jij hier als klein bedrijf of zelfs als kleine zelfstandige ook gebruik van kunt maken? Voor velen zal dit niet bekend zijn, maar het is echt mogelijk. Het is absoluut de moeite waard om auto lease mee te nemen in je overweging als je besluit dat je voor jouw bedrijf een voertuig nodig hebt. Natuurlijk kun je jouw privé wagen gebruiken, maar het kan zijn dat dit op een gegeven moment niet meer voldoet. Ook kun je kiezen voor het kopen van een auto, maar laten we eerlijk zijn, voor starters of voor kleine ondernemingen is dit toch vaak wel een heel erg grote investering. Niet iedereen heeft daarvoor het geld achter de hand. Het is dan erg prettig om te weten dat auto lease mogelijk is via diverse leasemaatschappijen, dat jij daar ook als kleine ondernemer gebruik van kunt maken. Bekijk nu snel http://www.benniewilmink.nl/diensten/autolease/ voor meer informatie over auto lease.

Auto lease voor particulieren

Is het voor velen al onbekend dat auto lease ook voor kleine ondernemers een optie is, zij weten vaak al helemaal niet dat ook particulieren hier gebruik van kunnen maken. Dat past natuurlijk helemaal in de trend van nu, waarbij het zo is dat mensen steeds minder gericht zijn op bezit en juist meer op gebruik. Natuurlijk kun je dan ook kiezen voor het huren van auto’s op het moment dat je vervoer nodig hebt of voor het delen van een voertuig met bijvoorbeeld je buren. Dat gaat vaak prima, zolang je er maar af en toe in hoeft te rijden. Als je vaker vervoer nodig hebt, dan is auto lease een goed alternatief voor koop. Huren wordt dan onvoordelig en als je deelt met anderen, kun je natuurlijk niet steeds maar verwachten dat jij van de auto gebruik kunt maken. Als je merkt dat dat punt bereikt is, dan is het tijd om na te denken over alternatieven en dan is particuliere auto lease echt een uitstekend idee. Zo beschik je altijd over een wagen, zonder dat je deze hoeft te kopen.

Voordelen van leasen

Wat zijn nu redenen om te kiezen voor auto lease, afgezien van het feit dat je dan minder bezittingen hebt? Er zijn verschillende zaken voor aan te dragen om juist hiervoor te kiezen:

  • je hebt niet te maken met hoge investeringskosten voor de aankoop
  • je wordt niet verrast door plotselinge incidentele kosten
  • er hoeft niet afgeschreven te worden op het voertuig
  • je betaalt de leasemaatschappij iedere maand een vast bedrag

Dat je met auto lease iedere maand een vast bedrag betaalt, dat zal voor velen al een belangrijke reden zijn om juist voor leasen te kiezen. Dit geeft duidelijkheid en zekerheid, je weet waar je wat autokosten betreft aan toe bent. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel fijn dat je niet in één keer een heel hoog bedrag kwijt bent aan de aankoop, niet iedereen heeft geld hiervoor klaar liggen. Lijkt leasen jou ook wel iets en woon je in de regio Twente? Dan moet je zeker eens contact opnemen met het autobedrijf Bennie Wilmink. Zij bieden diverse opties wat betreft leasen, je kunt bij hen uit diverse merken kiezen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, kijk dan zeker eens op hun website of neem contact met hen op, zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden wat betreft auto lease.