Wilt u naar Spanje een transport laten organiseren?

Omdat wij steeds meer orders krijgen uit het buitenland, hebben wij gekeken hoe wij dit het beste konden faciliteren. Vroeger dachten wij namelijk dat het geen zin had om klanten in het buitenland te bedienen omdat de kosten niet tegen de baten konden opwegen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat wij hier verandering in konden aanbrengen. Het is namelijk ook een kans om je bedrijf te laten groeien. Omdat wij veel orders kregen uit Spanje wilden wij weten of naar Spanje een transport opzetten, tot de mogelijkheden zou behoren. Uiteraard wisten wij dat er mensen zijn die naar Spanje een transport opzetten kunnen, maar het moest ook voor een goede prijs gebeuren. Wij werken namelijk met strakke marges en dus moesten wij zeker zijn dat wij met de juiste mensen in zee zouden gaan wanneer wij naar Spanje een transport opzetten wilden. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij de juiste mensen wilden benaderen en wij hebben gezien dat wanneer je naar Spanje een transport opzetten wilt, je het beste even naar de site BTA-International.com kunt gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag naar Spanje een transport willen organiseren omdat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je voor een goede prijs geholpen kunt worden. Dat was althans wat ik van andere klanten las over dit bedrijf. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer op de site van deze mensen te gaan kijken om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. De mensen die deze site hebben gemaakt, hebben dat met veel verstand van zaken gedaan en het was voor ons daarom ook erg prettig om even te kijken wat dit bedrijf allemaal voor ons zou kunnen doen. De mensen die hier werken, hebben veel verstand van zaken en ik wilde daarom graag een keer met hen in overleg gaan om te horen hoe zij ons verder konden helpen. Ik heb toen even contact gelegd en ik was blij dat ik zo’n aardige, en zeer deskundige medewerker aan de lijn kreeg die mij heel goed kon vertellen wat zij voor mij konden betekenen.

Dit bedrijf kon voor ons naar Spanje een transport opzetten

Wij wilden graag dat een goed bedrijf voor ons naar Spanje een transport zou opzetten omdat wij er zelf zo weinig mogelijk werk van wilden hebben. Ik ben daarom blij dat wij BTA-International.com benaderd hebben omdat wij gemerkt hebben dat wij hier heel goed geholpen konden worden, maar ook dat wij hier voor een zeer scherpe prijs zaken konden doen.

Wij hopen nog lang met dit bedrijf te blijven werken

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben omdat:

  • Wij hier voor een goede prijs geholpen worden
  • Wij merken dat deze mensen heel nauwkeurig werken
  • Wij nog nooit klachten hebben gehad over hun dienstverlening

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, dan kunt u altijd even op de site gaan kijken.  Het adres van de site is BTA-International.com.